Maasgroep 18


Sponsor BBQ


Status
Dit document is uitgechecked door iemand anders
Je ziet hier de laatste 'officiële' versie
Je ziet hier de uitgecheckte versie met de laatste wijzigingen


Beste Leden, Ouders, Leiding, Oud-leden en Vrienden van de Maasgroep,


U ontving pas de uitnodiging voor onze Sponsor BBQ op 14 september. We ontvingen al aardig wat aanmeldingen maar het verdween bij... een overweldigende hoeveelheid out of office replies!


Voor de zekerheid daarom een herinnering. De uitnodiging met tijden, kosten en inschrijfinformatie vindt u op de link hierboven. Het gaat gebeuren op:


Zaterdag 14 September 2019Het wordt een mooie middag waarbij u kunt zien hoe het op het water nu eigenlijk allemaal gaat. Of zal gaan, als uw zoon of dochter nu bij de welpen zit. Het is ook een middag om kennis te maken met andere ouders en de Maasgroep-leiding. Voor oudleden een gelegenheid elkaar weer eens te spreken op de plek waar het allemaal gebeurde. En natuurlijk is het een middag om samen weer een stapje te zetten richting dat grote doel: een groener clubhuis dat weer jaren mee kan!


U kunt mee zeilen voor €10, wie dat te wiebelig vindt kan mee met de Avontuur voor eenzelfde sponsorbedrag. Wie ons grote schip zelf over de Kralingse Plas wil sturen neemt €25 mee. In de haven kunt u eens proberen of u zelf een lelievlet kunt roeien, of het wrikken onder de knie krijgen. Wie dat laatste lukt kan zich wagen aan de Maasgroep pan-pull. Bij deze activiteiten kun je blaren oplopen! En kosten daarom helemaal niets.


We hopen u allen te mogen ontvangen en er een gezellige middag van te maken!

Met vriendelijke groet,


De fondsencommissie en leiding van Maasgroep 18